Om oss

Vår vision

Västkustägg är Sveriges effektivaste packeri och vårt hjärta klappar för att varje medarbetare trivs och utvecklas på jobbet. Med hög leveranssäkerhet, miljömedvetenhet och glädje i det vi gör, blir vi det självklara valet för kunder och producenter.

Mission

Med nyfikenhet och mod upptäcker vi nya möjligheter att utveckla och effektivisera vårt packeri med hjälp av digitalisering och automatisering. Vi bidrar till att skapa en trivsam och effektiv arbetsplats som attraherar vår viktigaste resurs, våra medarbetare. Vi är måna om miljön och investerar aktivt för en hållbar framtid. Tillsammans ser vi till att ständigt utvecklas.

Du hittar oss på västkusten, i den lilla halländska byn Eldsberga. Här har vi packat ägg i 50 år och i dag är det tredje generationen i familjen Olsson, Oscar och Emmy, som driver företaget.

En del av Stjärnägg

Västkustägg är en del av Stjärnägg. Stjärnägg AB bildades år 2002 under devisen ”lokala äggleverantörer i samverkan.” Vi insåg att vi skapar de bästa förutsättningarna för en hög kvalitet på äggen och en hållbar produktion genom att arbeta tillsammans. Vi levererar färska ägg från ett nittiotal certifierade bönder till butiker och restauranger över hela landet. 

Läs mer om Stjärnägg på www.stjarnagg.se